Achmea Locatie

Blog

Duurzame Partnerschap: Achmea en merken verlengen succesvolle samenwerking met MakerStreet

Makerstreet logo

Door: Makerstreet

Geplaatst op: 6 december 2023

blog Digital Transformation
blog Innovation
blog Operational Acceleration
blog Proposition Design

Goed nieuws! Achmea verlengt haar samenwerking met MakerStreet. Deze voortzetting markeert een belangrijke mijlpaal en vertrouwen in onze relatie. Zowel Achmea als de andere merken, Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis, FBTO en Inshared, kunnen we nu (blijven) bedienen met alle agencies vanuit onze expertises op het gebied van innovatie, design, communicatie en development.

Sinds het begin van onze samenwerking hebben we vanuit meerdere domeinen binnen MakerStreet gezorgd voor innovatieve digitale oplossingen en processen die aansluiten bij de behoeften en doelstellingen van klanten, gebruikers en medewerkers van de verschillende Achmea merken.

Zoals bijvoorbeeld het Zorgkantoor, waar specialisten van onze innovatie agencies Makerlab & Unplugged aan hebben gewerkt. Het Zorgkantoor van Zilveren Kruis helpt bij complexe langdurige zorgaanvragen. Dankzij diepgaand gedragsonderzoek en slim design hebben we de aanvraagprocedure voor het 'persoonsgebonden budget' verbeterd. De zorgaanvraag wordt nu 4 keer sneller verwerkt dan voorheen, waardoor zorg eindelijk weer om mensen draait.

Op dit moment ondersteunen de experts van Makerlab & Unplugged Centraal Beheer met innovatie. Sinds 2020 werken ze samen met een in‑house innovatieteam om de verschuiving van verzekeraar naar dienstverlener te bewerkstelligen. Daarnaast hebben onze interim design‑ en development specialisten van Saxum eerder Zilveren Kruis geholpen met de implementatie van hun nieuwe huisstijl.

"Achmea's voortdurende vertrouwen in MakerStreet onderstreept niet alleen onze bekwaamheid om te voldoen aan de verwachtingen, maar benadrukt ook het belang van samenwerking en wederzijds begrip. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt en kijken uit naar de mogelijkheden die voor ons liggen." ‑ Roderick Martens, Partner MakerStreet

Namens iedereen van MakerStreet willen we Achmea en alle merken bedanken voor het voortdurende vertrouwen en de goede samenwerking. We kijken uit naar de voortzetting van ons partnership en naar nieuwe uitdagende projecten in de toekomst.

Meer berichten