Wij zijn MakerStreet.

MakerStreet medewerkers

MakerStreet is een creatief collectief, gerund door een groep ondernemende makers. Met 18 agencies en meer dan 400 specialisten. Agencies met een eigen specialisme, identiteit en verhaal. We lossen complexiteit op met specialistisch talent. Dit doen we met mensen, processen en producten die organisaties bestendig maken.

Van brand design tot UX‑writing en van development tot marketing en innovatie. Samen bedenken, maken en vermarkten we award‑winning digitale producten en diensten.

Allemaal mogelijk gemaakt door makers die hun specialisme combineren met ondernemerschap. Omdat we geloven dat die combinatie leidt tot zakelijk succes en persoonlijke groei. We zijn er voor beslissers met grote vragen en makers met een ondernemersdroom. Voor merken die verder moeten en makers die verder willen.

We zijn geen full service. We zijn full specialism.

MakerStreet Kantoor Fr99

Eerste hulp bij groeien, vernieuwen en versnellen

We zijn er voor ieder bedrijf dat hulp nodig heeft bij groei, innovatie, bekendheid en efficiëntie. Zo hebben we klanten als Bol.com, GAMMA en Spaces al geholpen met het waarmaken van hun digitale ambities.

MakerStreet Kantoor Fred99

Geen full-service, maar full-specialisme

Bij ons vind je geen manusjes van alles, maar specialisten pur sang. En we komen met veel: meer dan 400 makers, verdeeld over 18 agencies. Je kan onze agencies individueel inschakelen of combineren. Hoe meer specialisme hoe beter, als het aan ons ligt. Want net als bij Monopoly en Yahtzee is een grote straat meer waard.

MakerStreet_Kantoor_helicopterstraat

Ook voor vraagstukken zonder concreet idee

Soms is je briefing niet meer dan een vage wens. Daar kan je bij ons prima mee aan komen. Dankzij onze brede waaier aan expertises, scheppen wij kaders in een handomdraai. En weten we precies welke specialisten je nodig hebt om die stip op de horizon te bereiken. Met een bewezen proces brengen wij je van A naar B. Door onze platte organisatie blijven de lijntjes bovendien lekker kort.

Jubilieumfeest foto tafelvoetbal

Niet lullen, maar leveren

Met onze ‘niet lullen, maar poetsen’‑mentaliteit zou je bijna denken dat we een Rotterdams collectief zijn. Niets is minder waar. We zijn in 2011 geboren en getogen in Amsterdam, maar onze aanpak is net zo pragmatisch als in de stad aan de Maas.

Geen urenlange vergaderingen, maar korte meetings met concrete actiepunten. Onze focus ligt op snelheid, leveren en livegang. Zo blijven we ahead of the game.

18

Agencies

400+

Specialisten

38

Awards

Dit is ons collectief

Innovation, Design, Technologie, Marketing of Interim services. Onze agencies bieden het allemaal. In combinatie of met de focus op één specialisme.

Always be learning
Big Shots
Elements
Elevator
GoDo - Kleur
Iron/Out
Makerlab
Milkshake
MIX - Kleur
Mr Koreander
Noun
Saxum - Kleur Interim Professionals
Soda
Touchtribe
Unplugged
WebFlight
Saxum Infra
Resoluut

Een greep uit onze specialisten

Heb jij een ondernemersdroom?

We zijn er voor makers die hun idee willen transformeren in iets groters. Zonder het oog voor inhoud te verliezen.

2023-17-06 Makerstreet Jubileum-0304

Vacatures

Onze agencies zoeken altijd naar nieuwe specialisten. Bekijk hieronder een aantal recente vacatures.