Techmob x MakerStreet

Blog

MakerStreet start een nieuw bureau met interim Test Automation Engineers

Makerstreet logo

Door: Makerstreet

Geplaatst op: 13 december 2023

Bureaucollectief MakerStreet breidt het netwerk uit met TechMob: een bureau met interim Test Automation Engineers. Daarmee telt het bureau nu 5 bureaus met interim specialisten: Noun, Saxum, Saxum Infra, Always be Learning en TechMob.

Door de toenemende vraag naar interim Test Automation Engineers was het oprichten van een bureau wat hierin gespecialiseerd snel beslist. De meest geschikte Managing Partner van dit bureau is gevonden in Mark Jan Moorman.

Mark Jan heeft zelf jaren gewerkt als Test Automation Engineer. Met die kennis en zijn ondernemingsdrang is hij de aangewezen kandidaat om TechMob te managen. De oprichting van TechMob met Mark Jan aan het roer is voor Bas Schuijt en Edwin Knip, Partners van MakerStreet, een logische keuze.

Edwin Knip, Managing Partner MakerStreet: “Met de oprichting van TechMob kunnen we de vraag naar Test Automation Specialisten van onze klanten gaan beantwoorden. Het is een mooie aanvulling op de bestaande interim labels. In de gesprekken met Mark Jan vielen de puzzelstukjes op z’n plek. We hebben er alle vertrouwen in dat hij, met zijn vakinhoudelijke kennis, dit tot een succes gaat maken.”

De tools in de tech stack van de Test Automation Engineers bij Techmob zijn uitgebreid: Cypress, Playwright, Xcuitest, Espresso, Webdriverio, Postman, Proxyman, Selenium, Robotframework, Gitlab, Jenkins, Browserstack, Saucelabs en Fastlane. Verder is de term ‘shift left testing’ veel gehoord binnen TechMob. Dit houdt in dat ze tijdens de ontwikkeling van een app of website al vroeg in de cyclus beginnen met testen. De Engineers zitten letter naast de Developers in het team.

Meer weten? De website van TechMob, zonder bugs uiteraard, is hier te bekijken.

Meer berichten