Boels

Boels Rental

Boels keeps you going

Boels Verhuur is de grootste verhuurder van machines en gereedschappen in de Benelux. Al jaren succesvol dankzij een kwalitatief aanbod, excellente service en brede aanwezigheid. Een succes dat Boels Rental in het afgelopen decennium internationaal uitbreidt. Aan onze specialisten de vraag om de marketingactiviteiten van Boels Rental te voorzien van een kwalitatief karakter dat past bij die internationale ambities.

proposition Design
Boels campaign winter 2022 Dryer Good

Mogelijk gemaakt door deze specialisten

Binnen deze case leverden onze agencies marketingstrategie, campagneconcepten, asset productie, mediadistributie en campagnemanagement.

MIX

Strategie & Concept

Elevator - Zwart

Distributie & Media

Case BOELS - Full Width

Een pragmatische strategie

Een creatief framework voor alle marketingactiviteiten van Boels Rental; dat was het doel. Een strategie waarin het merk humor omarmt en haar producten eert. Binnen dat kader ontwikkelden we vervolgens iedere campagne.

Case BOELS - Rectangle 1

Duurzame en consistente campagneidentiteit

Eén gezicht als vertegenwoordiging van de ideale klant. Geportretteerd in fotografie en video op een herkenbare grotesque wijze. Het is de lijn die we vanaf de herfst in 2021 tot op heden volgen met Boels Rental.

Case BOELS - Big

Een woord van onze specialisten

“Boels Rental biedt ons team altijd de ruimte om consistent creatieve keuzes te maken. Dat is hèt fundament voor een succesvol merk.”

Ashwin Murli

Ashwin Murli

Head of Creative & Partner

Uitgerold door heel Europa

We lanceerden sinds de samenwerking in totaal vijf campagnes over meerdere Europese taalgebieden en markten. Campagnes trokken de aandacht via radio, digital out of home, online video en social advertising.

Case BOELS - Rectangle 2

Benieuwd naar de resultaten van deze case?

"Ons collectief van gespecialiseerde bureaus heeft opnieuw zijn aanpak bewezen. Van specifieke en herbruikbare strategische spelregels naar een effectief creatief concept."

We komen graag langs om ze te laten zien. Neem hieronder contact op en we plannen een afspraak op een moment dat jou en je team uitkomt

Roderick Martens

Roderick Martens

Founding Partner & Strategist

Laat een bericht achter

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer cases