Boels Rental

Boels keeps you going

PROPOSITION DESIGN
Boels

Boels Verhuur is de grootste verhuurder van machines en gereedschappen in de Benelux. Al jaren succesvol dankzij een kwalitatief aanbod, excellente service en brede aanwezigheid. Een succes dat Boels Rental in het afgelopen decennium internationaal uitbreidt. Aan onze specialisten de vraag om de marketingactiviteiten van Boels Rental te voorzien van een kwalitatief karakter dat past bij die internationale ambities.

Case BOELS - Full Width

Een pragmatische strategie

Een creatief framework voor alle marketingactiviteiten van Boels Rental; dat was het doel. Een strategie waarin het merk humor omarmt en haar producten eert. Binnen dat kader ontwikkelden we vervolgens iedere campagne.

Case BOELS - Rectangle 1

Duurzame en consistente campagneidentiteit

Eén gezicht als vertegenwoordiging van de ideale klant. Geportretteerd in fotografie en video op een herkenbare grotesque wijze. Het is de lijn die we vanaf de herfst in 2021 tot op heden volgen met Boels Rental.

Case BOELS - Big

“Boels Rental biedt ons team altijd de ruimte om consistent creatieve keuzes te maken. Dat is hèt fundament voor een succesvol merk.”

Makerstreet,

Uitgerold door heel Europa

We lanceerden sinds de samenwerking in totaal vijf campagnes over meerdere Europese taalgebieden en markten. Campagnes trokken de aandacht via radio, digital out of home, online video en social advertising.

Case BOELS - Rectangle 2

Mogelijk gemaakt door deze agencies

UnpluggedUnplugged

Unplugged

Service Design & Gedragsonderzoek

Benieuwd naar de resultaten van deze case?

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Roderick Martens

Roderick Martens

Founding Partner & Strategist

Bekijk ook andere cases

TimeMoto vierkant
TimeMoto

Digital Commerce

Proposition Design

Fixami vierkant
Fixami

Digital Commerce

Proposition Design

spaces overview
Spaces

Digital Commerce

Digital Transformation

Proposition Design